Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

Továbbra is megtekinthetők az Erdészeti Múzeum tavaly év végén bemutatott kiállításai

Az Illusztrátorok Illusztris Társasága neve alatt futó, a "Tizenkét Holdtölte" illusztrációit bemutató  és a "Reflexiók " címen tavaly megnyílt kiállítás képei betöltik a patinás épület tereit.
 

A soproni Erdészeti Múzeum a tavalyi évben soha nem látott méretű képzőművészeti tárlat sorozattal zárta az évet. A három, tematikailag összetartozó kiállítás nagy érdeklődésnek örvendett az év utolsó hónapjaiban. Az Illusztrátorok Illusztris Társasága által kiállított festmények és grafikák a múzeum földszinti „Melinda” termében láthatók. A Dr. Kőhalmy Tamás által írt „Tizenkét holdtölte” című könyv illusztrációi a lépcsőházban és a „Kváderes” első emeleti teremben, Kőhalmy Tamás festőművész alkotásai pedig az első emeleti díszteremben és térkép teremben tekinthetők meg.
 A műalkotások száma meghaladja a másfél százat, ami nem csak az Erdészeti Múzeum, de Sopron város kiállításainak történetében is kiemelkedően bőséges kínálat.
A 2023. év végi látogatói érdeklődés és figyelem, a 2024 évben is határozottan érzékelhető. ezért a múzeum 2024 márciusáig zavartalanul biztosítja a kiállítások megtekinthetőségét.  
A Soproni Egyetem és a múzeum szakemberei szeretettel várnak minden érdeklődőt, aki fogékony a természet őszinte és bensőséges kapcsolatának művészi megfogalmazásaira.  
  Nyitvatartás a téli időszakban hétfőtől vasárnapig 10-16 óráig.
Az Erdészeti Múzeum folyamatosan várja az iskolás és óvodás csoportokat múzeumpedagógiai foglalkozásaira is. Ezekről bővebben az alábbi linken tájékozódhatnak:
 
https://muzeum.uni-sopron.hu/-foglalkozasok


 

Cikk nyomtatása E-mail