Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

Ismét sikeres Nyílt Nap a Soproni Egyetemen

A decemberi nagy sikerű nyílt napot követően január 18-án négy helyszínen, élénk érdeklődés és nagyszámú látogató mellet fogadták az egyetem oktatói és hallgatói az érdeklődőket

Az egyetem szenátusi termében több mint száz érdeklődő gyűlt össze, hogy tájékoztatást kapjanak az Erdőmérnöki Kar szeptemberben induló képzéseiről.

A Ligneum Látogatóközpontban a Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar jövendőbeli hallgatói kaptak értékes információkat, az esemény idén egybeesett az Alkalmazott Művészeti Intézet Kipaq tárlatával, a hallgatók félévben készült munkáinak kiértékelésével.

A szép számú közönség, a Benedek Elek Pedagógiai Kar Ferenczy János utcai épületének évszázados falai között hallhatott értékes információkat. A Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar képzéseiről pedig az Erzsébet utcai Pénzügyi Palotában első kézből szerezhettek be információkat a diákok.

A jelenlévők megismerkedhettek az egyetem képzéseivel, a hallgatóknak kínált lehetőségekkel és perspektívákkal, továbbá az intézmény hagyományaival és zöld törekvéseivel.

A Soproni Egyetem szeptemberben induló osztatlan, alap- és mesterképzésekre, valamint felsőoktatási szakképzésekre 2023. február 15-ig lehet jelentkezni az E-felvételi felületen. A szabályok és tudnivalók a Felvételi tájékoztatóban olvashatók.

A Soproni Egyetem által meghirdetett képzések itt tekinthetőek meg.

Cikk nyomtatása E-mail