Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

Ha nem csak koptatni akarod a padot… Egyetemi Kutatói Ösztöndíj Program

Ha egyetemi éveid alatt nemcsak koptatni akarod a padot, hanem valamilyen tudományos eredményt, kutatási vagy művészeti teljesítményt is szeretnél felmutatni, akkor a legjobb helyen jársz!

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alap Egyetemi Kutatói Ösztöndíj Programja (EKÖP) ugyanis ebben lesz a segítségedre.

A 2024 szeptemberétől induló EKÖP-támogatások az anyagiakon túl komoly szakmai elismerést, motivációt és presztízst is jelentenek minden nyertes számára. Pályázz te is az egyetemen, hogy azt csinálhasd, amiben a legjobb vagy! Nyerj rendszeres havi ösztöndíj támogatást, és mutasd meg a világnak, amit létrehoztál!

Az EKÖP olyan alap-, mester- vagy doktori képzésben részt vevő hallgatókat, doktorvárományosokat, valamint fiatal oktatókat céloz, akik az egyetemükön eredményes kutatási és alkotói tevékenységet folytatnak.

Kooperatív Doktori Program (KDP) címmel külön alprogram szól azoknak a doktori hallgatóknak, akik vállalati együttműködés keretében a vállalatok számára hasznosítható kutatást végeznek.

MENNYI AZ ÖSZTÖNDÍJ? 2024 szeptemberétől kezdve havonta nettó 125-250 ezer forint 5-12 hónapon keresztül, a KDP-t elnyert hallgatók pedig havonta nettó 400 ezer forint ösztöndíjat kapnak 24-48 hónapon át.

 

A Soproni Egyetem, mint Támogató EKÖP és EKÖP-KDP ösztöndíjpályázati lehetőséget hirdet az alábbiak szerint:

A pályázatok benyújtásának ideje2024.05.17-2024.06.17. (mindkét pályázat esetén)

Részletes információk a Soproni Egyetem pályázói számára: 

https://www.uni-sopron.hu/ekop

 

Felhívjuk a figyelmet, hogy kizárólag elektronikus formában nyújthatók be az EKÖP pályázatok a Soproni Egyetem saját EKÖP pályázatkezelő portálján keresztül: https://ekop.uni-sopron.hu

Az EKÖP-KDP pályázati anyag a következő e-mail címre küldendő:

ekop.kdp@uni-sopron.hu

EKÖP és EKÖP-KDP koordinátor: Pócza-Tóth Szilvia

elérhetősége: B.épület I.emelet 117. iroda (8-14 óra között)

06-99-518-731

EKÖP pályázással kapcsolatosan: ekop.koordinator@uni-sopron.hu

EKÖP-KDP pályázással kapcsolatosan: ekop.kdp@uni-sopron.hu

Cikk nyomtatása E-mail