Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

Fedezd fel a Jövőd a Soproni Egyetemmel - Educatio 2024!

Január 11-től ismét megnyitja kapuit az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás, amelynek célja, hogy segítséget nyújtson az érettségi és egyetemválasztás előtt álló fiataloknak döntésük meghozatalában.

A Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás hazánk legnagyobb, több évtizede megrendezett oktatási expója, amelyhez a hazai és nemzetközi felsőoktatási szereplők, az ágazatiránytási, a legnagyobb felsőoktatási munkáltatók, az oktatáshoz kapcsolódó civil szervezetek és a felnőttképzési terület szereplői is csatlakoznak. A rendezvény helyszíne a HUNGEXPO legnagyobb alapterületű, A-Pavilonja (1101 Bp, Albertirsai út 10.) – a több mint 20.000 négyzetméteres területen a kiállítók három napon keresztül várják a látogatókat. A rendezvény legfontosabb célja, hogy az egyetemválasztás előtt álló fiatalok számára átfogó és részletes képet nyújtson a továbbtanulási lehetőségeikről.

A Soproni Egyetem, a HF 37-es számú standon minden eddiginél látványosabb és interaktív megjelenéssel készül, ahol az egyetem oktatói és hallgatói mindenre kiterjedő felvilágosítást  adnak a továbbtanulással és az egyetemi élettel kapcsolatban. Tedd fel bátran a felmerülő kérdéseidet!

A SopronFest stratégiai partnerségének köszönhetően naponta 10 és 12 óra között vendégünk lesz:

Bánki Beni slammer, dalszövegíró, youtuber, aki kreatív játékra hívja a kiállítás látogatóit, hogy kedvenc dalszövegeiken keresztül a klasszikus versekhez is közelebb kerüljenek

Kiss V. Balázs, bűvész, illuzionista, a fesztiválok állandó fellépője, aki testközeli mutatványokkal vendégeli meg az érdeklődőket.

Emellett interaktív játék keretében is lehetőség nyílik belépőjegyet nyerni az idei SopronFest-re. 

Készülj a jövő izgalmas útjaira a Soproni Egyetemmel! Informálódj négy karunk sokszínű képzéseiről, a Soproni Egyetem pezsgő, egyedülálló diákéletéről,  

Várunk szeretettel január 11–13. között a HF 37-es standnál! 

Soproni Egyetem, Természetesen Veled!

 

Cikk nyomtatása E-mail