Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

Tekerj velünk Selmecig!

Jó szerencsét!

 

A Soproni Egyetem országosan meghirdeti „Tekerj velünk Selmecig!” kilométergyűjtésen alapuló programját. A kezdeményezéshez bármely hazai egyetem, bármely szakos egyetemi hallgatója, oktatója, kutatója vagy bármely alkalmazottja szabadon csatlakozhat, mindenki részvételét várjuk!

A régi selmeci Alma Materhez (ma Szlovákia, Selmecbánya; szlovákul Banská Štiavnica, németül Schemnitz, magyarul gyakran csak Selmec) még gyakran érkeztek gyalog a diákok, hogy megkezdhessék tanulmányaikat. Emlékük előtt tisztelegve, a tavalyi tanévben megrendeztük a „Sétálj velünk Selmecig!” versenyünket, ahol egy hónapig a gyaloglásé volt a főszerep.

2023-ban a kerékpárosokra is gondolunk, így 2023. május 16. és június 16. között arra buzdítunk mindenkit, hogy kerékpározzon minél többet a „Tekerj velünk Selmecig!” program keretén belül.

A programban való részvétel és regisztráció módja a következő:

1. Telepítsen mobiltelefonjára vagy okoseszközére egy kerékpáros alkalmazást (pl. Strava, Cyclemeter vagy bármilyen más biciklis applikáció).

2. Rögzítse a megtett kilométereit 2023. május 16. és június 16. között.

3. A program végén önbevallás útján töltse fel eredményét az alábbi regisztrációs felületen legkésőbb 2023. június 23-ig: https://forms.gle/bBx8bczFGXAtktPL9 (ha a linkre kattintva esetleg nem jelenne meg az űrlap, másolja be a böngészőbe!)

A program végén, a legtöbb kilométert megtett résztvevők nyereményben részesülnek (University of Sopron DRK hátizsák). A Nyerteseknek a nyeremény átvétele előtt alkalmazásukon keresztül igazolniuk kell az általuk beküldött táv valódiságát. Csak igazolt és életszerű esetben jár a megérdemelt nyeremény.

Cikk nyomtatása E-mail