Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

Sikerrel indult a „Casual Connecting” rendezvénysorozat

A közelmúltban került megrendezésre a Soproni Egyetem Casual Connecting rendezvénysorozatának első programja. A rendezvények célja, hogy közelebb hozzák egymáshoz a nemzetközi és a hazai diákokat, amely ezen az alkalmon nagyszerűen meg is valósult – a név nem hiábavaló.

Az összejövetel a kollégiumban zajlott, ahol társasjátékokkal és pizzával fűtött jó hangulatban vehettek részt az érdeklődők. A résztvevők sokféle társasjátékot kipróbálhattak és játszhattak, köztük sokak által ismert és kedvelt klasszikusokat, mint az UNO, a Monopoly vagy a Scrabble és kevésbé ismerteket, mint a Brainbox Hungary, a Dixit és a Swish. Emellett a hangulat megteremtése érdekében pizzaparti és zene is helyet kapott. A rendezvény a szervezők örömére nagy érdeklődést váltott ki, mely felülmúlta várakozásaikat.

A Casual Connecting következő programja hasonlóan fog felépülni, de a tervek szerint tojás-tematikájú lesz, a húsvéthoz közel eső időzítésnek köszönhetően; remélhetőleg ugyanolyan érdekes és élvezetes lesz a résztvevők számára, mint az első volt.

 

Cikk nyomtatása E-mail