Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

SEN - az ősz legnagyobb bulija hamarosan Soproni Egyetemen!

SEN23_linkpost.jpg

Megkezdődött a visszaszámlálás, 20 nap múlva startol az ősz egyik leginkább várt fesztiválja a Soproni Egyetemi Napok! A rendezvényre már csak korlátozott számban érhetők el a kétnapos bérletek. A szervezők az esemény közeledtével jelentették be a fesztivál szinte teljes programját.

2023 szeptember 14-én a tavalyi év közönség kedvence, az első SEN látogatói által visszavárt Blahalouisiana lép 20 órától a Soproni Színpadra, akik egészen biztosan elhozzák korábbi slágereik mellett legújabb mega sikerüket a Szeressetek c. dalt is. Közel 10 év után ismét a soproni egyetem színpadán köszönthetjük az örökifjú Bëlga zenekart, akik egészen biztos „gyúrásra” is buzdítani fogják, este 10 órától a várhatóan szép számú közönséget.

Az 1500 személyes rendezvénysátorban felállított Soproni Színpad nyitó napjának programját az egyetemisták által közkedvelt Octozis dj duó zárja keretbe, akik késő délutántól rezidensként tevékenykednek a nap zárásaként pedig egy különleges összeállítással búcsúznak a Soproni Egyetem közönségétől.

 

Másnap, szeptember 15-én pénteken, igazi hip hop csemege nyitja 18 órától a Soproni Színpad programját, hiszen Mentha, Curta, Francis és Zizi csavarja a rímeket és indítja be az estét. 20 órától a fiatal korosztály aktuális kedvence Manuel érkezik és hozza el debütáló albumának legismertebb slágereit. Este 10 órától az idei SEN legjobban várt előadója Beton.Hofi robban a színpadra és teszi emlékezetessé sikerdalaival az estét. A Soproni Színpad programját LERM zárja, aki Sopronból indulva fénysebesen vált az európai és a tengeren túli klubok egyik keresett lemezlovasává.

 

TermészeteSEN a fesztivál nem maradhat kiegészítő programok nélkül, így új helyszíneken izgalmas játékokkal, szelfi géppel és promóciókkal találkozhatnak a látogatók. A tavalyi évben nagy népszerűségnek örvendő Gastro sátor idén Gastro Arénává bővül ahol a különleges étel és italkínálat mellett a fesztivál ideje alatt a Central Palace rezidensei Daniel M és Reijo hozza el a legfrissebb klub sikereket egy igazán különleges party autó fedélzetét birtokba véve.

 

A Soproni Egyetemi Napok egy egyszerre kínál felejthetetlen szórakozási lehetőséget az egyetem jelenlegi jövőbeni és korábbi hallgatóinak továbbá Sopron lakosságának és az idelátogatóknak. A nagy érdeklődésre való tekintettel a bérletek csak korlátozott számban kaphatók a www.sen.hu oldalon.ű

 

SEN23_full_plakat.jpg

 

 

 

 

 

 

Cikk nyomtatása E-mail