Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

Diplomaosztók a Soproni Egyetemen

A diplomaosztó ünnepség minden egyetemista és szülő számára az egyik legcsodálatosabb pillanat. Ekkor zárul le a felsőoktatási tanulmányok aktuális szakasza, amikor a hallgatókban leginkább tudatosul, hogy kezdetét veszi a nagybetűs élet. A tudományos fokozatot szerzők pedig ekkor tesznek fontos lépést szakmai előmenetelükben.

A Soproni Egyetem négy karán az alábbi időpontokban és helyszíneken kerülnek megrendezésre a tanévzáró, diplomaosztó ünnepségek:

A Benedek Elek Pedagógiai Kar tanévzáróját 2024. június 25-én, kedden 10 órakor tartják a Novomatic Arénában, ahol 279 hallgató kapja meg diplomáját.
Ezt követi a Faipari Mérnöki és Kreatívipari Kar ünnepi eseménye június 26-án, szerdán 10 órától, ahol 85 hallgató kapja kézhez oklevelét.
A Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar tanévzárója 2024. június 28-án, pénteken 10 órakor kerül megrendezésre 103 végzős hallgató jelenlétében.
Az Erdőmérnöki Kar, egyben a Soproni Egyetem Központi Tanévzárójára 2024. július 10-én, szerdán 10 órakor kerül sor, ahol 78 hallgató veheti át diplomáját.
Az utóbbi három ünnepség helyszíne a Lámfalussy Sándor Közgazdaságtudományi Kar Aulája, Sopronban, az Erzsébet utca 9. szám alatt. Idén júniusban összesen 545 hallgató kapja meg oklevelét.

A Soproni Egyetem büszkén ünnepli végzős hallgatóit, és sok sikert kíván nekik a jövőben.

A diplomaosztókról további részletes információ a kari honlapokon érhető el.

Cikk nyomtatása E-mail