Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

2023-ban is Soproni Egyetemi Napok

 

A tavalyi sikeres debütálást követően 2023 szeptemberében ismét megrendezésre kerülnek a Soproni Egyetemi Napok, amely hagyományteremtő szándékkal indult útjára 2022-ben. Az idei rendezvénysorozat első fellépői hamarosan bejelentésre kerülnek az esemény web oldalán és a Soproni Egyetem programjait népszerűsítő és összefoglaló facebook oldalon.

A Soproni Egyetem 2022-ben hármas céllal, hagyományteremtő szándékkal hozta létre a Soproni Egyetemi Napokat. Az esemény teret biztosított arra, hogy az itt végzett korábbi hallgatóknak lehetőségük legyen a találkozásra, hagyományaik ápolására. Az újonnan felvételt nyert fiatalok, idősebb társaik útmutatásaik alapján a balekhét zárásaként ismerkedhettek meg az intézménnyel, a város és az ide látogató fiatalok pedig bepillantást nyerhettek a több évszázados egyetem működésébe a könnyűzenei programok közepette.   Az első Soproni Egyetemi Napokon nagy sikerrel lépett fel a Blahalouisiana, a Brains, Dr BRS, Nemazalány x Sofi, Yamina, DJ Regán Lili is.

2023. szeptember 14-15-ig. egyedülálló programkínálattal várják a Leghűségesebb Városában tanuló fiatalokat és az idelátogatókat. A II. SEN nem csak egy könnyűzenei fesztivál lesz, hanem olyan kulturális programcsokor, ahol jól megférnek egymással az ősi diáknóták a hazai mainstream előadókkal. A programok a tervek szerint délután 15 órától várják a fiatalokat hazánk “Zöld Egyetemén”. A fesztivál akadálymentes és könnyen megközelíthető, hiszen a város szívében található a helyszín a 100 éves Botanikus Kert közvetlen szomszédságában. A Soproni Egyetem fenntarthatósági törekvései a Soproni Egyetemi Napokon is érvényesülnek, hiszen repohárral és szelektív hulladékgyűjtéssel készülnek a szervezők.  

 

A 2022-es SEN After Movie-ja:

 

Az esemény időpontjának bejelentésével egy időben indult el a fesztivál hivatalos honlapja a www.sen.hu címen illetve a Soproni Egyetem programjait népszerűsítő és azokat részleteiben, színes háttérinformációkkal is bemutató facebook oldal.

Hamarosan kiderül a fesztivál első fellépőinek kiléte, majd elindul az online előzetes, kedvezményes jegyértékesítés is.

 

 

Cikk nyomtatása E-mail