Nyelvváltó

Gyengénlátó Változat

Újra indul a Start Program, te is benne leszel?

Elindult a jelentkezés a megújult START Programra, hogy minél inkább megtalálhasd a számodra legmegfelelőbb támogatást vállalkozás ötleted továbbfejlesztéséhez. Pályázz a Nemzeti Tehetség Program, a Nemzeti Tehetség Központ és a Design Terminal közös projektjére, és építs sikeres vállalkozást itthon.


A START Basic programra azok jelentkezését várják, akiknek már van egy jó ötlete, de tanácstalanok abban, hogyan építhetnek belőle sikeres vállalkozást. A képzés alatt 3x2 hetes sprinten keresztül fejlesztheted a projekted, miközben tematikus napokkal és szakmai mentorációval segítenek neked.

A START Pro programot pedig azoknak ajánlják, akiknek a konkrét piacra lépés és ezt követően a gyors növekedés és skálázhatóság a fő céljuk. A képzés alatt 7 alkalmon keresztül támogatják a vállalkozásod piacra lépését hétről-hétre.

A START Basic program esetében a legjobb 5 csapat 3-3 millió forint díjazásban részesül, a START Pro programban pedig a legígéretesebb 2 csapat csapat 5-5 millió forintot nyer az elinduláshoz. 

Részletes információért látogass el a program hivatalos oldalára!


https://ntpstartprogram.ntk.hu/

Hírlevél szöveg: 

Van egy szuper megoldásod, ami hasznos lehet a társadalom számára?

Elindult a jelentkezés a megújult START Programra, hogy minél inkább megtalálhasd a számodra legmegfelelőbb támogatást vállalkozás ötleted továbbfejlesztéséhez. Pályázz a Nemzeti Tehetség Program, a Nemzeti Tehetség Központ és a Design Terminal közös projektjére, és építs sikeres vállalkozást itthon!


A START Basic programra azoknak a 18-27 év közötti fiataloknak a jelentkezését várják, akiknek már van egy jó ötlete, de tanácstalanok abban, hogyan építhetnek belőle sikeres vállalkozást. A 6 hetes programot 3x2 hetes sprintekben valósítják meg, összesen 3 online képzési alkalommal, a végén egy Demo Day-el. 


A START Pro programot pedig azoknak a 18-27 év közötti fiataloknak ajánlják, akiknek a konkrét piacra lépés és ezt követően a gyors növekedés és skálázhatóság a fő céljuk. A programot 7 képzési napra bontva valósítják meg jelenléti és online képzések váltakozásával, melyek során a résztvevők workshopok keretében gyakorlati tudást sajátíthatnak el, a képzési alkalmak között pedig egyéni mentorálásban is részesülnek tapasztalt szakemberek támogatásával, zárásképp egy Demo Day-el.


Érdekel a lehetőség!

 

Témakörök: 

Fenntartható energia: indítsd el saját vállalkozásodat a fenntartható energia területén, és tedd zöldebbé a jövőt.

Közösségi tanulás, közösségi edukáció: fedezd fel a tanulás közösségteremtő erejét és alakítsd át az oktatás jövőjét.

Mentális egészségmegőrzés: segíts másoknak, hogy könnyebben megbirkózzanak a mindennapok kihívásaival.

A START Basic program esetében a legjobb 5 csapat 3-3 millió forint díjazásban részesül, a START Pro programban pedig a legígéretesebb 2 csapat csapat 5-5 millió forintot nyer az elinduláshoz. 

 

További hasznos infókat itt olvashatsz!

Nézd meg a korábbi program nyerteseit!

 

Cikk nyomtatása E-mail